Monday, September 08, 2014

Semester baru buka

Rasa macam aku pulak yang nak start belajar. Excited nak mulakan semester baru.
Sem ni ngajar subjek yang berbeza: lab-based statistik a.k.a SPSS. Ngajarnya kat computer lab. Kebanyakan yang dalam kelas tu adalah students yang ambil psyc stats last semester. Jumpa lagi la muka2 yg familiar..walaupun sesetengah tu tak ingat namanya lagi. Dah makin susah nak ingat nama orang.
Apapun, pagi tadi agaknya ramai yang excited jugak nak masuk kelas. First time dalam sejarag bekerja di UIA...jalan jem sebelum masuk simpang ke tol karak. Semua excited nak datang awal kot. Tapi nasib la jugak dapat sampai on time utk kelas kul 8.30.
Semoga excitement tu berkekalan hingga akhir semester.

No comments: