Thursday, September 11, 2014

Di sini lahirnya ...

Dah lama mengandung. Sejak hujung semester dua hari tu. Alhamdulillah, dah hampir nak lahir. Hari Ahad lepas dah jenuh berhempas pulas nak siapkan. Bila dah lengkap kandungannya, spend dua hari untuk touch up sikit sikit.

Akhirnya, pada petang ni kandungan yang disimpan dalam thumb drive dibawa ke kedai Achik di Taman Melawati. I syaAllah esok akan lahirlah buku pertama: work book untuk kelas PSYC 3100 Lab-based Statistics.

Tak sabar nak tengok hasilnya esok.

2 comments:

asha said...

Tahniah...

Harris Abd Hamid said...

Terima kasih Asha