Monday, September 29, 2014

Kenapa perlu fobia dengan hijau?

Sempena kisah fountain UIA yang panas tu (orangnya yang panas...air kat fountain tu cool ajer), teringin nak highlight kan warna hijau? Mengapa? Sebab banyak benda menarik yang berwarna hijau, termasuklah UIA sendiri. Syarikat gergasi minyak sepert Petronas dan BP pun pakai warna hijau. Dan, of course, syarikat Shaklee pujaan hati pun hijau jugak. Last sekali.. bukan syarikat, bukan logo: tapi kartun komik. Mengapa kartun komik? Ada sejarah jadi hulk masa kecik-kecik dulu. hehehe


logo sambutan ulantahun ke 30 UIA

Logo Petronas
Logo BP

Logo....SHAKLEE
Ini bukan logo

No comments: