Thursday, December 12, 2013

Ringan Mata

Kalau makan seafood, mulalah mata hidung dan dahi (muka la senang cerita) terasa gatal. Of course, rasa paling tak selesa bila mata yang merana. Selain gatal, terasa berat, kelopak mata macam digayut, seolah-olah mengantuk. Tak sure ada kaitan secara langsung dengan seafood tu. Tapi itulah yang selalu dialami.


Sejak makan Vivix, produk Shaklee yang hebat tu, alhamdulillah dah terasa keringanan mata. Selama ni macam dah tak tau apa rasanya 'ringan mata'. Bila dah kurang keberatannya, memang terasa WOW. Bestnya bila mata terasa ringan.

Kalau adik, abang, kakak, makcik, pakcik nak rasa nikmat penglihatan yang baik, lihatlah nombor telefon saya ni : 0132408451. Lepas tu, call saya. Nak whatsapp pun boleh. Biasanya, tak sampai dua hari lepas order barang, ia akan boleh dilihat di depan mata. Senang je!

p/s yang kat atas tu bukan gambar mata saya ya.

No comments: