Friday, December 27, 2013

Cuti Penang

Last week gi jalan-jalan ke Pulau Pinang dan Bukit Merah Laketown Resort. Dua-dua tempat tu dah lama tak jengah (tak termasuk ke Penang untuk deliver training). Best jugak le dapat bermalam di Batu Feringgi. The next day, pergi ke pantai di Pasir Panjang, tempat yang dilanda tsunami 9 tahun yang lepas. Sekarang ni tempat tu nampak cantik: air biru jernih, pasirnya bersih, dan ada anak sungai kecil yang bermuara di pantai. MasyaAllah. Cantik tempatnya. Sayangnya, gambar-gambar dalam phone dah hilang ...sebab kena delete masa (terpaksa) reformat phone.

Memori tinggal dalam saraf-saraf je la.

No comments: