Friday, July 11, 2014

Academic Literature Review Workshop




Selesai membentang di Academic Literature Review Workshop di SLEU pagi ni. Walaupun tak de refreshments, participants nampak kekal bersemangat dan participative. Memang tajuk ni agak berat dari segi tuntutan fokus dan minat; tapi bila dah jadi wajib untuk tesis dan research, kena gagahkan jugak diri untuk meneruskannya.

Di akhir workshop, ada participant yang nak contact details. Alang-alang beri details, berikan slides sekali. First time kot upload slides kat blog. Tak tau cam ne nak buat...mintak tolong kat encik Google. Jawapan yang mudah ialah upload presentation kat slideshare.net dulu. Then embed code kat blog post. dah jadi.....

Selamat membuat literature review.

p/s ada dua orang participants dari Palestin. Mereka sedang berjuang di sini. Doakan juga keselamatan dan kemenangan saudara-saudara mereka di sana.

No comments: