Wednesday, June 11, 2014

Using Samsung S Note to Create Posters

Sambungan kerja semalam.

Ini iklan. Guna Samsung S Note. Pada page note, boleh letak gambar sebagai background. Sengaja pilih gambar sendiri. Ya la...senang orang nak tahu macam mana la rupa pakcik yang jual produk Shaklee ni kan? 

Lepas ni, tak de lagi alasan tak de masa untuk buat promosi Shaklee. Smartphone dah mampu nak tolong buat poster yang cun. of course, kena belajar lagi untuk hasilkan design yang menarik. Allah dah beri nikmat guna Note 3 Neo, kena la gunakan sebaiknya.



Kalau korang rajin buat bisnes dengan Shaklee, tiap2 bulan boleh mampu beli smart phone. :-)

No comments: