Monday, May 05, 2014

Cara jimat beli Vivix


Two is better than one.

Cam ne tu?

Beli dua botol Vivis sekaligus lebih menjimatkan. Harga pasaran ialah RM475. So, kalau dua botol dah jadi RM950. Kurang RM50 nak cukup RM1000. Mahal nooo!

Yang bestnya, matematik Vivix ni ada magik sket. RM475 + RM475 < RM950 + bonus.
Hebat tak ayat matematiknya? Pasal apa ada tanda < dan 'bonus'?

Sebabnya ialah pembelian dua botol Vivix melayakkan korang dapat keahlian Shaklee seumur hidup secara PERCUMA. Ya... beli Vivix, dapat membership free. Dengan membership ni, harga Vivix secara automatik akan turun, yakni korang layak terus untuk beli Vivix dengan harga ahli. So, berapa banyak pengurangannya? Kalau nak jawapan yang tu, sila tanya direct kat awak.

Bila dah jadi ahli, korang jugak layak untuk dapat bonus bagi pembelian yang melebihi UV150. Dengan Vivix ni, dua botol tu dah bernilai lebih daripada UV200. So, korang memang LAYAK dapat bonus. So, berapa bonusnya? Kalau nak jawapan yang tu, sila tanya direct kat awak.

Ha.. nampak tak magik pembelian Vivix ni. Memang two is better than one. Dah la dapat diskaun, dapat membership free dan bonus lagi. Apa lagi, jom la membeli. Macam mana nak membeli? Kalau nak jawapan yang tu, sila tanya direct kat awak.

:-)

Jangan segan-segan tanya.

Boleh juga beli sendiri kat sini:

No comments: