Thursday, April 03, 2014

Kalsium nyam nyam


kalsium nyam nyam
bukan untuk kuat merenyam
kalsium kus kus
makan kalsium otak bagus
kalsium wat wat
makan kalsium tulang kuat

Ok.... lagu ni tak de kat mana-mana tadika, pasti, mahupun montiseri. SID Shaklee Premium je yang ada lagu ni. Kalau nak tolong badan menguatkan tulang, dan memudahkan sel-sel saraf berhubung, sila top up kalsium. Kalau rajin, makan kalsium yang ada semula jadi dalam makanan seperti susu dan ikan bilis. Kalau tahu memang kurang kalsium dalam badan, kasihanilah diri sendiri dengan mengambil suplemen kalsium.

Tambah-tambah pulak Shaklee buat promosi bulan April ni. Beli 6 dapat 1. Sebotol ada 120 biji. Boleh makan anak beranak. Nak makan sorang-sorang pun no hal.

nak belinya tak susah, just tinggalkan mesej 'Nak kalsium nyam nyam' kat 0132408451. Promosi ni untuk ahli je tau. Kalau nak beli sebotol je sebagai bukan ahli, harga biasa yang saya boleh beri iaitu RM61 (plus shipping cost: RM10). Apa lagi, jom nyanyi lagu kalsium nyum nyum.


No comments: