Thursday, January 23, 2014

Testimoni Collagen Shaklee

Ni kisah orang yang dah mengambil Collagen Powder Shaklee. Post kali ni didekikasikan untuk akak yang riang dan ceria nun di Kuching sinun. Bila baca kisah-kisah kat bawah ni, fuuhhh ... memang tak rugi sesen pun depa beli Collagen Shaklee.


Testimoni 1

susulan pengambilan collagen...
kesan jerawat dah xde...
licin n gebu...liang roma mkn mengecil...
baru pakai 10 peket...
tak sia2 grab 2 box collagen...

Testimoni  2

Baju basah [breast milk] selepas minum collagen di pagi hari! Tumit kaki juga dah licin  i baru je consume SHAKLEE COLLAGEN POWDER dan sudah nampak hasilnya.

Testimoni 3

sejak start ambik collagen bru sekotak, sy bru perasan yang sekarang bila mai period, jerawat tak naik pun.. b4 dis setiap kali sebelum nk mai period msti jerawat sebijik besar naik

Testimoni 4

Setiap hari mendapat pujian daripada org lain kadang2 terfikir entah betul ke tidak???....namun utk mendapatkan pujian daripada encik suami rasanya empat tahun sekaaaaali pun susaaaah...hihihi...semlm sewaktu sdg menyusukan baby muiz, encik suami datang dekat....'umi nampak makin muda la sekarang'...hahahaaaa...terus gelak kuat2....'ni mesti pasal mkn collagen ni?' senyum sampai ke telinga

Testimoni 5

Malam tadi sebelum tidur..8 pekena Collagen Powder Shaklee +ESP + fresh milk. Then telan vitamin E..
Bangun pagi ni rasa pipi menegang..lembut.Glow pipi i..suka..suka..suka..

Tapak tangan lembut,moist..en hubby pegang tangan..erm...lembut..yahooo..


Semua testimoni kat atas ni dari orang perempuan. Orang lelaki tak nak kongsi testimoni kot. Tuan blog belum beli lagi. Dah consume nanti boleh kongsi kisah. Apapun, yang tuan blog boleh simpulkan berdasarkan kisah-kisah di atas...korang makin berGETAH!!!

Tahniah.

No comments: