Tuesday, January 07, 2014

Pasar Karat Johor Bahru



Masa bermalam di Johor Bahru tahun lepas (well...last week actually. macam la historical sangat), kawan bawak berjalan-jalan ke Pasar Karat. Mak oiiih.... ramainya orang. Dah kul 10 malam lebih, tapi ramai orang yang datang. bawak anak-anak kecik pun ada. Macam di Danau Kota, Setapak.

Memang orang Malaysia suka shopping. Siang malam. Solo, berkeluarga, berkawan. Boleh dikatakan shopping adalah hobi rakyat Malaysia. Maka jangan takut untuk berniaga. Jika anda yakin produk anda hebat, orang akan cari. Jadikan produk anda sebahagian daripada hobi jutaan rakyat Malaysia. Tak usah risau tak cukup pelanggan. Tengah malam pun orang sanggup cari parking, dan menapak untuk shopping.

Dengan Shaklee, kedai kita boleh dibuka 24 jam. Kedai online la katakan. Wujudkan kedai di Facebook dan blog. Orang yang suka shopping akan datang, dan insyaAllah akan membeli dari kedai kita. Bila kita jenguk kedai, tengok-tengok dah ada customer tinggalkan order. Kan best tu? Tak payah pusing-pusing cari parking dan menapak bertapak-tapak.

No comments: